Hoe anders te begrijpen ?

Al deze vragen van gedachten en ziekten die zich voordoen heeft een biologische verklaring die gebaseerd zijn op de 5 biologische natuur wetten. Volgens DR. Ryke Geert Hamer. 

Wanneer men zich-zelf onderzoekt komen er antwoorden die verassend en bijzonder zijn, omdat het eigenlijk te eenvoudig is om te begrijpen.

Eigenwaarde/angst/territorium/verlies conflict dit heeft in de conflict actieve fase uitwerking op de bronchiën, en dit is dus eigenlijk wat Corona creëert.

In feite kunnen er meerdere conflicten aanwezig zijn…. van eerdere angsten en ervaringen deze komen tevens ook in oplossing….

Zodat men eigenlijk geheel in oplossing komt, dit is niet het doel, probleem voor probleem oplossen. Altijd het laatste probleem oplossen.

COVID-19 = in feite angstoverwinning c.q. Bewust wording.

Met het doel dat mensen anders gaan denken en leren begrijpen.

Bewustzijn verandering om anders te leren leven en denken, jezelf te leren te onderzoeken waar die angst vandaan komt?

Het op jezelf aangewezen zijn …..en je eigen inzicht te krijgen…. moet je op jezelf zijn…..daar in stilte te onderzoeken….. de stilte ervaren… waarin de antwoorden vanuit je zelf komen….. indien je werkelijk in de stilte zit zijn …..komen de antwoorden Van ZELF.

Oplossing: Onderzoek de angst in alles met betrekking van het virus, en de angst die anderen creëren…. Dan zul je ervaren dat die angst alleen door jouw…. IK…. wordt gecreëerd ……en het virus… een virus is waarvoor het lichaam zelf de antistoffen aanmaakt.

Alles wordt gecreëerd door de IK … de Ik zijn je gedachten, en gedachten heb ik …. wanneer je niet reageert op je gedachten verdwijnen ze net zoals ze zijn gekomen uit het niets.

Alles veranderd wanneer je voor alles IK zet….

Het is als een zandkorreltje dat de zandbak word, komt het zandkorreltje bij de zee dan word het ’t strand, word het zandkorreltje door de wind meegnomen word het de woestijn, en nog steeds heeft het zandkorreltje verbinding met alles om het zandkorreltje heen. In feite is het gewoon het ZELF van het zandkorreltje die alles kan ZIJN ? van een rotsblok tot zandkorreltje in de zandbak.

Stel je nu eens voor dat jij dat zandkorreltje bent ? heb jij iets te willen ? of is het gewoon zoals het zich voordoet ?

Dus wat is de reden dat wij mensen reageren, wat willen wij veranderen ? of is het leren begrijpen dat je niets te willen heb. Dus IK het zandkorreltje begrijpt dat je kan leren bewuste zijn van JE-Zelf.